Dvoboj vojvotkinja

Meghan između dvije vatre: Kraljevske dame priredile lažnu predstavu ili se stvarno dobro slažu?

Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) getty images 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Godinu dana nakon prvog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, Kate Middleton i Meghan Markle skupa su došle na turnir Wimbledon. No, Kate je povela "pojačanje"...

Puno se šuškalo o svađi vojvotkinja Kate i Meghan. Britanski tabloidi već godinu dana nagađaju o lošim odnosima dviju dama iz kraljevske obitelji. Navodno je Meghan Kate rasplakala, a zbog svađe su odnose zahladili i braća, princ Harry i princ William. 

Ipak, na ovogodišnji Wimbledon Kate i Meghan odlučile su doći zajedno i dijeliti kraljevsku ložu. Iako su im osmjesi stalno bili na licima, a veselo su i čavrljale, mnogi misle kako je "pojačanje" koje je Kate sa sobom dovela zapravo znak da se sama u društvu s Meghan ne osjeća ugodno. 

Kateina sestra Pippa tako se pridružila dvjema vojvotkinjama. Britanci smatraju kako se zbog takve situacije pravi dvoboj nije odvijao na teniskom terenu već baš u kraljevskoj loži gdje su se Williamova i Harryjeva supruga borile za naklonost javnosti, ali i kraljevske obitelji. 

Seciralo se sve, a stručnjaci za govor tijela opet su imali što za proanalizirati. U ovom slučaju - mišljenja su podijeljena. Neki tvrde da se radi o još jednoj kraljevskoj predstavi lažne sloge i sklada, a da je stvarnost potpuno drugačija, dok drugi pak kažu kako su vojvotkinje iskreno veselo razgovarale.

Posebnu je pažnju zaokupio raspored sjedenja dama, jer su Kate i Pippa strateški sjele oko Meghan, dok se ona našla "između dvije vatre". Kao i uvijek, izgled Kate i Meghan privukao je posebnu pozornost pa su mnogi komentirali da su se za ovu priliku odjenule relativno skromno. 

Kate je odjenula zelenu Dolce&Gabbana haljinu koju je 2016. godine nosila u Kanadi, a cijena joj iznosi 2150 funti, dok je Meghan odjenula kombinaciju košulje i suknje. Samo suknja iz Bossove kolekcije košta 350 funti. Ipak, modni stručnjaci smatraju kako je ovo puno primjerenija odjevna kombinacija za Wimbledon u odnosu na onu kada je došla u trapericama, zbog čega se našla na udaru kritika. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Instagram influencerica čije obline ostavljaju bez daha došla u Split pa dobro "zaružila" na Ultri

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS