Lica sve govore

Meghan i Harry pridružili se obitelji u teškom trenutku, nisu mogli sakriti osjećaje, a isplivao je i njegov plan od kojeg ne odustaje

Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Meghan Markle i princ Harry dočekali lijes s tijelom kraljice Elizabete u Buckinghamskoj palači nakon što je potvrđen njegov plan od kojeg ne namjerava odustati.

Meghan Markle i princ Harry bili su među članovima kraljevske obitelji koji su u Buckinghamskoj palači dočekali lijes s tijelom kraljice Elizabete, kao i tisuće okupljenih građana na ulicama.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa snimljeni su pri dolasku u kraljevsku rezidenciju, a na licima su im se vidjeli tuga i ozbiljnost. Par se na glavnom ulazu pridružio kralju Charlesu i kraljici Camilli, princu Williamu, princezi Kate Middleton, grofu i grofici od Wessexa i njihovoj djeci, vojvodi od Yorka, princezi Eugenie i njezinu suprugu Jacku Brooksbanku, princezi Beatrice te njezinu suprugu Edoardu Mapelliju Mozziju.

Lady Sarah Chatto i Earl Snowdon, djeca kraljičine sestre princeze Margaret, bili su također među grupom kako bi odali počast pokojnoj teti.

Inače, Harry je u palaču stigao nakon što je najavljeno da će njegova autobiografija biti objavljena prema planu u studenom unatoč kraljičinoj smrti i čini se da od tog svog cilja neće odustati.

Masa ljudi okupila se pred Buckinghamskom palačom, mjestom brojnih nezaboravnih svečanosti tijekom kraljičine vladavine, od proslava vjenčanja do jubileja. Lijes će u srijedu na topovskom postolju u sklopu velike vojne povorke prijeći put do Westminster Halla, gdje će biti izložen do pogreba u ponedjeljak.

Javnost će moći uz njega proći u bilo kojem trenutku dana, sve do jutra, kad će se održati pogreb na koji stižu deseci svjetskih vođa, uključujući američkog predsjednika Joea Bidena.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Kraljica Elizabeta posljednji put u Buckinghamskoj palači: Dočekali je svi članovi obitelj, uključujući Harryja i Meghan

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS