A tek bizarna izjava...

Megan Fox šokirala velikom promjenom, a duboki izrez na grudima pokazao je i više nego što je trebao

Megan Fox - 3 Afp 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Nova transformacija glumice Megan Fox ponovno je oduševila njezine obožavatelje i pratitelje diljem svijeta, a iz ruku opet nije ispuštala svog dragog partnera Machine Gun Kellyja.

Megan Fox u posljednje vrijeme izgleda bolje nego ikad, a to je pokazala i na već nekoliko događanja na kojima se pojavila s dečkom, reperom Machine Gun Kellyjem.

Ovog puta par je pristigao na dodjelu Billboard Music Awards. Megan je nosila elegantnu crnu haljinu koja je savršeno istaknula njezinu figuru, a duboki izrez na grudima pokazao je sasvim dovoljno da pratiteljima pobudi maštu.

Svoje vitke noge istaknula je i visokim prorezom na haljini, a mnogi su se oduševili i promjenom kose. Megan je za ovu priliku dala napraviti šiške koje inače ne nosi, a na dugu ispeglanu kosu, ovoj su crnki šiške odlično pristajale.

Njezin je partner opet odabrao neobično odijelo koje je na sebi imalo bodlje te dijamante u vrijednosti 30 tisuća dolara.

Megan i Kelly skupa su već neko vrijeme, a da su ludo zaljubljeni pokazuju svaki put kad se pojave u javnosti, ali i objavama na Instagramu.

Da među njima postoji ogromna strast oboje su istaknuli već nekoliko puta, a mnogi njihove ljubavne ispade smatraju degutantnima i neprimjerenima.

36-godišnja glumica je tako pretjerala i ovog puta spremajući se za još jedan događaj u Los Angelesu, a na Instagramu je objavila sliku zaslona mobitela na kojoj pita dizajnera svog kombinezona je li bio skup jer su ona i Machine Gun Kelly na njemu probušili rupu kako bi mogli imati spolni odnos.

Pratitelji su blago šokirani snimkom zaslona, ali mnogi od njih se ni ne čude jer su navikli da Megan i Kelly već dugo vremena javno pokazuju svoje intimne trenutke.

Holivudska glumica nedavno je otkrila i da ona i njen zaručnik Machine Gun Kelly doslovno piju krv jedno drugoga, što se njezinim obožavateljima baš i nije svidjelo.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS