počeo se osjećati slabo, a onda...

Još jedna šokantna optužba s gnjusnim detaljima protiv palog repera, njegov osobni trener ispričao je sve potaknosti

P. Diddy Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Protiv P. Diddyja tužbu je podnijelo više od 130 žrtava, a na vidjelo je izašla tužba osobnog trenera kojeg su na Diddyjevoj zabavi drogirali kako bi ga druge slavne osobe seksualno iskoristile.

Broj tužbi protiv posrnulog repera i glazbenog mogula Seana P. Diddyja Combsa raste kao gljive poslije kiše, a svaka sadrži detalje od kojih je jedan odvratniji od drugog. Među žrtvama našla su se i djeca, ali ima i onih starijih, koji tek sada mogu otkriti svoje traume s Combsovih freak off zabava.

Muška žrtva, koja radi kao osobni trener, pridružila se tužbi za podvođenje, drogiranje i seksualno zlostavljanje koju predvodi teksaški odvjetnik Tom Buzbee. Prema njegovoj tužbi, N. N. je otkrio detalje o tome kako su ga 27. lipnja 2022. Combs i ostali drogirali i seksualno se zadovoljavali njime na afterpartyju u Combsovoj vili u Los Angelesu.

Combsa je upoznao preko zajedničkog poznanika, dizajnera koji je reperu pokazivao videe njegovih vježbi. Međutim, nakon što je popio tekilu sa sokom od brusnice, N. N. se počeo osjećati slabo, poslije čega je izgubio kontrolu nad tijelom. Combs mu je potom skinuo hlače i iskoristio ga, nakon čega je žrtva morala zadovoljiti i druge na toj zabavi.

Ranije te večeri Combs je osvojio nagradu za životno djelo na dodjeli BET Awards, posvećenoj afroameričkim glazbenicima.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Dok su bili pri svijesti i izvan nje, pojedinci na zabavi prisiljavali su tužitelja na seksualne odnose s muškarcima i ženama", pročitao je Buzbee detalje N. N.-ove tužbe. "Fizička dispozicija [tužitelja] onemogućila mu je da odbije njihovo napredovanje ili na drugi način kontrolira svoje tijelo. Te osobe, uključujući Combsa, u biti su prosljeđivale tužiteljevo drogirano tijelo uokolo kao uslugu zabave za svoje seksualno uživanje."

Kao i u slučaju svih tužbi dosad, odvjetnik Seana Combsa odbacuje navode iz tužbe.

Combs nije jedini kojeg se optužuje za silovanje i seksualno zlostavljanje. S istim optužnicama suočava se i Kanye Ye West, o čemu više čitajte OVDJE.

Odvjetnik Buzbee ne planira stati na trenutačnom broju žrtava, o čemu više čitajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Pogledajte s kakvim se pogledom Šuput probudila u Africi: ''Sve bih dala da sam tu!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Svi bruje o erotskim scenama s Nicole Kidman koje će se uskoro moći vidjeti u kinu: ''Odlučila sam sve istražiti''

Zaru Bajlo više nećemo gledati u MasterChefu: ''Trebala sam se bolje izboriti za svoje vrijeme tamo...''

U Šibeniku je premijerno prikazan film o životu Dražena Petrovića, njegova majka ima poruku za sve roditelje

Povezana vijest Celebrity Presretne vijesti u obitelji Matea Kovačića! Lijepa Izabel rodila je drugo dijete, poznati su ime i spol

Povezana vijest Celebrity Što danas radi velika dječja zvijezda? Prestao je glumiti zbog problema sa zdravljem, a sada ostvaruje svoj san!

Vodila je svečanu sjednicu našeg Sabora, nastupala na ceremoniji ulaska u Europsku uniju, a danas je glavna zvijezda mjuzikala!

Znate li kako se Miro iz naše hit-serije priprema za snimanje? Njegova kolegica pokazala je dio atmosfere prije seta: ''Ovako on...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS