I opet slatko!

Šuput se susrela s mladićem kojem je još ranije javno rekla da je sladak, evo kako je on reagirao kad ga je prepoznala!

Matija i Fran već su nastupili u Supertalentu, a video-podsjetnik je dobro došao i Maji Šuput, koja se odmah sjetila zašto je jednome od njih rekla da je sladak.

Matija Smetko (21) i Fran Sekić (20) već su poznati našoj publici zbog nastupa u prošloj sezoni showa Supertalent, a u osmoj sezoni odlučili su pokazati zbog čega su upravo oni sjajan odabir za izlazak pred žiri.

Matija je prije nastupa sam komentirao kako ga je Maja Šuput još onda primijetila, a ona ga je odmah prepoznala te se sjetila i da mu je rekla kako je sladak. Upravo taj trenutak pustili su uoči njihova novog nastupa, tijekom kojeg se Matija cijelo vrijeme smješkao.

"Genijalno, vi ste živi primjer da se može doći ovdje i pokazati nešto što nismo vidjeli, bili ste fantastični", rekla je Maja nakon njihova nastupa. "Vas dvojica ste apsolutni pokazatelji da je ples Supertalent, baš onako da vas čovjek pogleda u jednom dahu, fantastično", komentirala je Martina, a složni su bili Janko i Davor. "Meni ste bili kul i fora, jako mi se svidjelo", istaknuo je Davor, dok je Janko rekao da su bili izvrsni.

Matija Smetko inače je student njemačkog i ukrajinskog s ambicijom da postane prevoditelj, a Fran studira turistički hotelijerski menadžment kako bi mogao preuzeti obiteljski hotel na Lošinju.

Njihova zajednička ljubav je ples, u koji su se zaljubili gledajući upravo Supertalent. Matija je 2009. godine vidio Atomic Dance Factory na Supertalentu i oduševio se te im se odlučio priključiti, a slično je bilo i s Franom.

U Atomicu je jedan bio u grupi A3, a drugi u A4 i jedan dan ih je trener stavio da plešu skupa. Povezali su se jer su imali sličan stil, a onda je kasnije Matija nazvao Frana i predložio mu da snime video. Obojica su prešla u plesni klub Universe Dance Crew, s kojim su već nastupali na Supertalentu, ali ovaj put su došli kao duo jer imaju jako dobru povezanost. Međusobno se uvažavaju, nikad se ne svađaju i druže se i izvan plesa. Jako su dobri prijatelji i imaju puno poštovanja jedan prema drugome.

Prije tri godine je preminuo njihov glavni trener Saša Krnetić, za kojeg su bili jako vezani, a tužna vijest jako ih je pogodila. Upravo su zbog toga odlučili prijeći u drugi plesni klub, s kojim i danas surađuju.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama''

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Bio je odvjetnik u Dubaiju i imao sve, a sada pjeva na ulici: ''Ne želim biti prosjak, ovo mi je možda zadnja prilika''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS