''kakva leđa, kakve ruke!''

Pogledajte i vi zašto s ovog IT-jevca Maja Šuput nije mogla skinuti pogled: ''Kako programira, ako mu je ovo hobi!''

Za dozu iznenađenja u showu Supertalent pobrinuo se IT-jevac Matija Hanževački koji je svoj tajanstveni hobi predstavio javnosti.

''Računala su me uvijek zanimala. Završio sam FER, uvijek radim na nečem novom, to čini ovaj posao zanimljivim, a žiriju sam pripremio jedno iznenađenje. Od srednje škole sam se bavio akrobatskim rokenrolom, pa gimnastikom, a onda sam se preselio u Ameriku, gdje sam otkrio razne oblike gimnastike'', ispričao je Matija Hanževački prije svog nastupa koji je priredio u showu Supertalent.  

A malo je reći da se žiri iznenadio onim što im je Matija pokazao. Maja je na početku mislila da će se skinuti gol i odraditi striptiz, ali bilo je to nešto potpuno neočekivano. 

''Jedna karizma, nenametljiva, pristojna, suzdržana... Priprema za nastup me zaintrigirala, prva figura koju si izveo, tu sam bila oduzeta od ljepote samog talenta'', zaključila je Martina.

''Zanimljiva promjena i bravo na tome'', komentirao je Davor. 

A kad je Matija otišao s pozornice, Maja se nije mogla suzdržati. 

''Zamisli kako programira, ako mu je ovo hobi!''

''Kakva leđa, kakve ruke'', primijetila je Maja.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Maja Šuput sa zelenom kosom? Njoj ništa nije problem probati, recite nam u anketi kako vam se sviđa!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Zbog urnebesnog Japanca Maja je poželjela vidjeti kako iz njegove perspektive izgleda kao gola!

Povezana vijest Celebrity Šarm našeg Franka Sinatre fascinirao je Maju Šuput: ''Sigurno je da ćeš pjevati, ali što ćeš se ti cura naljubiti!''

Povezana vijest Celebrity Ovo je bio Majin izraz lica kad je vidjela da Fabijanu gori glava: ''Pestrašno i za moj ukus!''

Povezana vijest Celebrity Dosad ga je znalo cijelo Đakovo, a poslije Supertalenta sigurno će ga zavoljeti i cijela Hrvatska!

Povezana vijest Celebrity Preminuo poznati detektiv iz filma "Policajac s Beverly Hillsa", dugo se borio s rakom

Povezana vijest Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS