Da se rastopite!

Mateo Kovačić proslavio pobjedu u najslađem mogućem društvu: "Ivan mi objašnjava da smo u četvrtfinalu"

Mateo Kovačić Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Mateo Kovačić na svojem profilu na Instagramu objavio je fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem u naručju nakon utakmice Hrvatske i Japana.

Vatreni su se velikom pobjedom nad Japanom plasirali u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru, a naš reprezentativac Mateo Kovačić nakon utakmice slavio je u najslađem mogućem društvu.

Mateo je na svojem Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira na stadionu sa sinčićem u naručju, uz koju je šaljivo napisao: "Ivan mi objašnjava da smo u četvrtfinalu."

Fotografiju pogledajte OVDJE.

"Preslatko", "Mini Kova", "Lijepi dečki", neki su od brojnih komentara koje je dobio ispod fotke, a nizale su se i čestitke na pobjedi.

Kovačića su na utakmici s tribina bodrili supruga Izabel i sin Ivan, kojima je potrčao u zagrljaj odmah nakon utakmice. Lijepa Izabel privukla je pažnju svjetskih medija.

"Izabel je najistaknutija hrvatska WAGSica i supruga je veznog asa Chelseaja Matea Kovačića. Zbog svojih plavih uvojaka izgleda kao Shakirina dvojnica, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom Ivanom Lučić", napisao je britanski The Sun.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. Sina Ivana dobili su u listopadu 2020. godine, a dječaku je krsni kum Mateov suigrač i kapetan reprezentacije Luka Modrić.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Za Hrvatsku je navijala i holivudska zvijezda koja boravi u Zagrebu, pogledajte kako je podržala Vatrene!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Poznata hrvatska dizajnerica utakmicu pratila u društvu bivšeg Kolindina savjetnika s kojim vješto skriva vezu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS