Nema je naviku pokazivati

Marko Tolja objavio fotografiju lijepe i trudne supruge, ona poveći trbuh više ne može sakriti!

Marko Tolja Marko Tolja/Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Marko Tolja objavio je fotografiju trudne supruge Ane s kojom čeka drugo dijete.

Naš pjevač Marko Tolja podijelio je na svom profilu na Instagramu preslatke obiteljske trenutke, a njegovim je pratiteljima prije svega za oko zapela lijepa i trudna supruga Ana.

38-godišnji Marko objavio je nekoliko fotografija s Brijuna, koje je posjetio s kumovima, suprugom Anom i njihovim sinom Marom, a najviše pažnje privukla je upravo ona.

"Brijuni, kumovi, dica, zebre... Dobar dan!" napisao je Marko uz objavu.

"A diiivno", "Baš vam je lijepo", "Predivno", komentirali su njegovi pratitelji.

Marko je sretnu vijest o Aninoj trudnoći objavio na društvenim mrežama kada je podijelio fotografiju na kojoj ona pozira s podignutom majicom te je u prvi plan stavila svoj trudnički trbuščić, a još simpatičniji je maleni Maro, koji ga ljubi. Njih troje nisu skrivali sreću koju osjećaju zbog novog člana koji će za koji mjesec biti s njima.

"Jao, kako divna vijest", poručila je Nataša Janjić-Medančić, a čestitkama su se pridružili i Maja Šuput, Dalibor Petko, Nives Ivanišević te mnoge druge kolege s estrade.

Tolja je sina Maru dobio 2019. godine s Anom, s kojom se vjenčao 2018. godine.

''Bilo je super. Bilo je stotinjak ljudi, nije bila velika svadba, naši najbliži prijatelji, u Istri, u jednoj lijepoj stanciji, uz bazen, livadu. Bez ikakvih protokola, bez rezanja torti. Stvarno je bilo čarobno, jednostavno i onakvo kakvi smo zapravo mi'', otkrio je tada Marko.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Pogledajte kako je izgledala nova supruga Kanyea Westa, prije udaje za njega imala je neke druge zaštitne znakove

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Fotografije svjetski poznate Hrvatice sve su provokativnije, a sada je priredila seksi show u donjem rublju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS