"Nisam htio…"

Našu najseksi plesačicu preplavile emocije poslije strastvenog nastupa s dečkom, a on joj se zbog jedne stvari javno ispričao

Marko Petrić i Valentina Walme oglasili su se na Instagramu nakon strastvenog nastupa u showu "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić, koji su u ljubavnoj vezi, u uskršnjem specijalu showa "Ples sa zvijezdama" dobili su priliku zaplesati zajedno, jer je došlo do zamjene partnera.

Njihov paso doble oduševio je članove žirija koji su im dali visokih 36 bodova i pobjeda im je izmakla da dlaku, a nastup su začinili i strastvenim poljupcem na pozornici.

Kod oboje se dojmovi još sliježu, a Valentina se o svemu oglasila na svojem Instagramu.

"Dragi ljudi! Mi smo još uvijek pod dojmom naše izvedbe i vaših prekrasnih komentara. Ne mogu vam opisati kakav je osjećaj bio plesati sinoć", napisala je uz fotke na kojima pozira s Markom, pa se zavalila svima koji su se pobrinuli za njihov izgled u emisiji.

"Marko hvala tebi što si plesao srcem i dušom i što si dao sve od sebe. Čuvati ću ovu uspomenu zauvijek. Ole!" dodala je.

I Marko se javio na društvenoj mreži, a u objavi se Valentini i ispričao zbog jedne stvari.

"Ovo je bio emotivni vrtuljak! Toliko puno truda, emocija, koraka, ljubavi. U tako malo vremena... Valentina Walme sorry što sam zeznuo one korake, nisam htio. Nadam se da vam se svidjelo. Ukoliko ste propustili... Pogledajte ovdje... E i hvala vam na svim porukama podrške!!!" poručio je glumac uz snimku njihova nastupa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Petric (@marko53c)

Valentina i Marko svoju su vezu ispočetka skrivali, a prvi put su zajedno snimljeni prošle jeseni te su ubrzo nakon toga potvrdili da su par.

Marku je inače u "Plesu sa zvijezdama" mentorica Gabriela Pilić, dok Valentina pleše s Pedrom Soltzem, a zanimljivo je da se u showu natječe i njezin brat Alan Walme.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ženi se jedan od naših najzgodnijih glumaca koji je očarao i Nives Celzijus, a evo tko je djevojka koja mu je ukrala srce

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS