Ajme, divote!

Fotografija našeg glumca i plesačice oduševila je njihove pratitelje na društvenim mrežama: ''Vas dvoje!''

Žiri i publika bili su posebno oduševljeni plesom Marka Petrića i Gabriele Petrić u četvrtoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama".

Marko Petrić i Gabriela Pilić su u četvrtoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama"oduševili publiku i žiri bečkim valcerom na temu filma "Duh". "Kakvooo uživanjeeee", napisala je Gabriela nakon nastupa na Instagramu.

"Najbolji ste", "Prekrasno", "Divni", "Baš ste savršeni", "Jao kako je to bilo lijepo. Bravo", "Ajme genijalno", ''Vas dvoje'', samo su neki od komentara koje su dobili na Instagramu.

"Imao si sve, imao si plesnost, gracilnost. Bilo je stvarno super sve zajedno", istaknuo je Igor Barberić.

"Ja jako volim taj film i jako volim tu scenu s kojom ste otvorili ples. I drago mi je da je s tom scenom napokon proradilo ono što smo prije govorili. Napokon sam vidjela Marka kojeg sam željela vidjeti. Bravo, čestitam vam!" pohvalila je njihov ples Larisa Lipovac Navojec, a Franka je samo nastavila taj niz i također čestitala. Marko Ciboci također je pohvalio Marka i dao mu nekoliko plesnih savjeta. 

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Maja i Franka nisu ostale imune na ovaj Albinin look, a ona se i na Instagramu pohvalila kraćom kosom i šiškama!

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Franka objavila što se događa iza kamera showa "Ples sa zvijezdama", evo s kime se posebno zbližila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS