Simbol njegovih nastupa

Pogledajte trenutak u kojem Thompson zabija svoj slavni mač na pozornici, znate li koje mu je značenje?

Marko Perković Thompson Ivo Cagalj/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Marko Perković Thompson u Dugopolju na pozornici pokazao mač ''Benediktov križ'', evo koje je njegovo značenje.

Marko Perković Thompson za nastup u Dugopolju odlučio je na scenu vratiti i simbol koji je obilježio njegovu turneju ''Bilo jednom u Hrvatskoj''.

Radi se o maču kojeg Thompson u jednom trenu zabija u pozornicu, a evo koje je njegovo značenje.

Ime mača je ''Benediktov križ'', križ kojim je Sv. Benedikt blagoslivljao i odagnao vlasti zla i tame. Na njemu su ispisana i četiri velika slova, CSPB, što je kratica od latinskih riječi Crux Sancti Patri Benedict, a u prijevodu to znači Križ Svetog Oca Benedikta.

Trenutak u kojem je Thompson pokazao mač podijelio je Dalmatinski portal, a pogledajte ga OVDJE.

Inače, njegov koncert u Dugopolju bio je pravi spektakl. Nabijen emocijama, Thompson je posebno dirnuo publiku posvetivši riječi svom bolesnom sinu koji je također bio na nastupu, a imao je i posebno iznenađenje o kojem više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lejla i Tarik zablistali su u outfitima dostojnim Hollywooda, s njima je bio i stariji sin kojeg je glumac prihvatio kao svog!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Evo tko je supruga glumca Emira Hadžihafizbegovića, ovo je njihov rijetki zajednički izlazak, a bila mu je podrška u najtežim vremenima!

Povezana vijest Celebrity Seve u seksi kožnatim hlačama rasplamsala atmosferu u Virovitici: ''Ovo mi je bio najbolji koncert ovog ljeta''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagni popularnost ne blijedi, za fotku ga je zamolio i naš reper koji već godinama obara rekorde!

Povezana vijest Celebrity Njeno lice prvi ćete put vidjeti na našim TV ekranima, a nama je otkrila i sve o golišavoj sceni u kojoj je glumila!

Povezana vijest Celebrity Što to rade dvojica naših zgodnih glumaca? Pogledajte u kakvom su izdanju prošetali najpoznatijim crvenim tepihom u Sarajevu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS