DRUGI SAMOSTALNI KONCERT

Sve je spremno za spektakl u Dugopolju! Okupili su se brojni fanovi Thompsona, a na kraju koncerta čeka ih i jedno iznenađenje

Marko Perković Thompson večeras će održati drugi solistički koncert nakon dvije godine pauze. Iz Dugopolja se javio naš Ivan Kaštelan koji je otkrio kakva je situacija u prometu.

Stadion "Hrvatski vitezovi" u Dugopolju lokacija je drugog solističkog koncerta gdje će Marko Perković Thompson održati nakon dvije godine stanke od javnih nastupa.

Očekuju se velike gužve u industrijsko-prodajnoj zoni u splitskom zaleđu gdje se nalazi stadion, pa je policija objavila preporuke za vozače i uspostavila posebnu regulaciju prometa sve do završetka koncerta.

''Ja sam bio u Imotskom, bilo je predivno i Marko može biti samo i koncert još bolji nego što je bio danas ovdje'', rekao je jedan obožavatelj.

Iz Dugopolja se javio naš Ivan Kaštelan koji je otkrio kakva je situacija u prometu. 

''Gužve jesu/nisu, policija je blokirala nekoliko ulica koje vode do stadiona... Policija je izdala i upozorenje da se događaj snima, ali i da će nakon njega pojačano kontrolirati promet kako bi s prometnica maknuli one koji su za volan sjeli nakon što su konzumirali alkohol'', rekao je.

''Prva dva koncerta u Imotskom bila su rasprodana, za ovog je proširen kapacitet na pomoćni teren, pa još uvijek ima ulaznica u prodaji. Iz produkcije su već objavili nekoliko detalja koncerta, pa se tako zna da će set lista biti nešto dulja nego u Imotskom i da će Thompson pjevati gotovo tri sata,' dodao je.

''Zamolili su sve posjetitelje da zbog sigurnosti svih posjetitelja i štete koja ona uzrokuje na podlozi ne donose pirotehnička sredstva. Ali da će koncert u Dugopolju završiti pjesmom "Lijepa li si" nakon čega će uslijediti vatromet'', zaključio je.

Početak svirke očekuje se nešto iza 21 sat.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Slavna glumica i popularni pjevač raskinuli zaruke? Fotografi su je snimili bez prstena!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Rakitićeva Raquel bila je na posljednjoj utakmici na Poljudu, a društvo joj je pravio Ivanov vjenčani kum!

Povezana vijest Celebrity Objavljena je posebna regulacija prometa povodom koncerta Thompsona u Dugopolju, policija moli za razumijevanje

Povezana vijest Celebrity Thompson uoči nastupa u Dugopolju objavio: "Na pozornicu se vraća mač!"

Povezana vijest Celebrity Thompson na rubu suza progovorio o obiteljskoj drami kroz koju je prošao: ''Hvala vam na molitvama''

Povezana vijest Celebrity Ovo su prizori s prvog samostalnog Thompsonova koncerta poslije dvije godine, u publici su bila i neka poznata lica!

Povezana vijest Celebrity Tisuće ljudi spremno je za spektakl u Imotskom, pogledajte atmosferu prije samostalnog Thompsonovog koncerta!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS