baš se iznenadila

Pogledajte što je Marko Livaja napravio Iris pred kamerom, ovaj potez čak ni ona nije očekivala!

Iris i Marko Livaja - 3 Iris Livaja/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Iris Livaja objavila je snimku u kojoj ju je Marko Livaja strastveno poljubio, a taj gest je čak i nju iznenadio.

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i njegova supruga Iris slove za jedan od najskladnijih parova te često svojim objavama privlače pozornost.

To dokazuje još jedan video koji je Iris podijelila s pratiteljima na Instagramu. Naime, dok se snimala, Marko se nagnuo i strastveno ju je poljubio, a poljubac je čak i nju iznenadio.

Inače, Iris ne krije koliko podržava supruga.

"Moj život, naš život, trenutno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina i to je to, onda ćemo posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško jer to je moj Marko", rekla je ona jednom prilikom.

Marko i Iris zajedno imaju kći Elizabetu i sina Lorenza, a vjenčali su se u svibnju 2022. godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije tog su u vezi bili osam godina.

Iris je nedavno na Šolti kupila zemljište iznad kuće Ivana Rakitića, više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša violončelistica uskočila je u badić pa raspametila obožavatelje isklesanim tijelom: ''Izgledaš kao djevojčica!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najpoznatija loto-djevojka bivše države otvorila je vrata svog raskošnog doma, jedan portret posebno krade pažnju!

Povezana vijest Celebrity Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

Povezana vijest Celebrity Samozatajni princ odrastao je u sjeni svog brata, sve dok njegov miran život nije uzdrmala velika tragedija

Povezana vijest Celebrity Seve objavila jedan od rijetkih prizora sebe i sina u prisnom trenutku, ovo sve govori o njihovom odnosu!

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač odlučila se na drastičnu promjenu izgleda, pratitelji su složni: "Puno mlađe izgledaš!"

Povezana vijest Celebrity Lopez je ogorčena zbog razvoda, a Ben polako skuplja stvari s imanja na kojem su živjeli zajedno, evo gdje se seli: ''Trudila se, ali on...''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS