Obožava ih

Naš nogometaš ima više od stotinu tetovaža, a evo kakvi mu crteži prekrivaju gotovo cijela leđa!

Marko Livaja - 2 Ivana Ivanovic/Pixsell 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Naš nogometaš pri odlasku na trening skinuo je majicu, a fotografi su na njegovim leđima uhvatili bogate crteže.

Već je otprije poznato da su nogometaši u velikom broju fanovi tetovaža, a ove vječne ukrase nosi i puno naših nogometaša.

Među njima je i Marko Livaja koji je svoje bogate ukrase pokazao na posljednjem treningu Hajduka.

Dok je ulazio na teren, Livaja je skinuo majicu, a fotografi su uhvatili njegova leđa prekrivena tetovažama. Marko na leđima ima nacrtane tri lavlje glave, lubanju, simbole Splita te lice neke osobe, a na vratu ima i ispisano i jedno ime. 

No, Livaja je istetovirao i ostale dijelove tijela pa je tako dobio i epitet najtetoviranijeg nogometaša.

Marko je jednom prilikom za Dalmatinski portal izjavio da je veliki obožavatelj tetovaža te otkrio kako ih ukupno ima čak 110.

"Imam 110 tetovaža valjda, ali nisam ih radio tri ili četiri godine. Ima mjesta, ali jednostavno nemam volje", izjavio je.

Podsjetimo, Livaja je u sretnom braku s Iris Livajom. Vjenčali su se 2022. godine nakon osam godina veze, a zajedno imaju i dvoje djece, Elizabet i Lorenza.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Marcelo Brozović svoju je Silviju oženio u božićne dane, a ona je tada ispod bunde skrivala trudnički trbuščić!  

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša bivša manekenka otvoreno progovorila o poremećaju s kojim se bori već neko vrijeme: ''Naučila sam živjeti s tim...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS