nije odolio!

Grubnićeve kupaće gaće leopard uzorka komentirao je čak i Frano Ridjan i to među prvima: ''Dakle...''

Marko Grubnić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Marko Grubnić objavio je fotografiju s odmora na kojoj su svu pažnju ukrale njegove kupaće gaćice.

Domaći modni stilist Marko Grubnić poznat je i po svojem osebujnom i hrabrom stilu odijevanja.

Svojim modnim odabirima rado se hvali na Instagramu, a sada je objavio jednu fotografiju na kojoj pozira u ljetnom izdanju i na kojoj su glavna zvijezda njegove kupaće gaće leopard uzorka.

"Zahvalno srce je magnet za čuda", napisao je Grubnić uz fotografiju s odmora na kojoj mu se pridružio i jedan od njegova dva psića.

"Ali ove geopard gaće, dakle..." među prvima je komentirao voditelj Frano Ridjan uz emotikon koji plače od smijeha, a iako je malo pomiješao životinje, jasno je na što je ciljao.

Grubnić je otkrio i da mu društvo n odmoru pravi i njegova mama Branka, a pohvalio se i kako su se dotjerali za izlazak na večeru.

"Super ste", "Divni", "Predivna mama, a o sinu ne trebam ništa više reći", samo su neki od brojnih komplimenata koje su dobili.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Evo kako se Rozga pobrinula da svi oko nje padnu u drugi plan, nije ju uspjela zasjeniti ni zgodna mlađa kolegica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS