"Za ministra!"

Mario Mandžukić oduševio fanove na Instagramu: "Mnogi će poželjeti doći zbog tebe"

Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mario Mandžukić trenutno odmara u rodnoj Hrvatskoj.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač talijanskog kluba Juventus Mario Mandžukić uživa u zasluženom godišnjem odmoru, a gdje drugdje nego u najdražoj mu domovini.

Mario je fotografiju s odmora podijelio sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu i pokazao kako se odlično snalazi u svakoj sportskoj disciplini. Tako mu nije teško palo održati ravnotežu veslajući na sup dasci.

"Svakog ljeta otkrijem novi razlog zašto volim svoju predivnu zemlju Hrvatsku", napisao je Mario uz objavljenu fotografiju.

Uz tu, objavio i fotografiju iz vožnje s jet skijom uz hešteg "bez stresa".

Marijevi obožavatelji su oduševljeni fotografijama s odmora, a neke je čak motivirao da posjete Hrvatsku i tako nam napravio sjajnu reklamu.

"Mnogi ljudi će poželjeti odmarati u Hrvatskoj zbog tebe", "Svake godine otkrijem novi razlog zašto volim Marija", "To je najljepše mjesto na svijetu na kojem sam bila", "Najpredaniji promotor hrvatskog turizma, nadam se da ću vas što prije posjetiti", "Odmori se zaslužio se", "Za ministra turizma", samo su neki od komentara koje je dobio.

I mi možemo samo reći, bravo Mario!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS