Za svaku pohvalu!

Naša komičarka i glumac udružili snage i bez razmišljanja pomogli ljudima u nevolji

Marina Orsag - 2 Screenshot/Nova TV 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Marina Orsag i Dado Ćosić pokazali su veliko srce i pomogli ljudima koji su se našli u teškoj situaciji zbog koronavirusa.

Komičarka i natjecateljica showa Tvoje lice zvuči poznato Marina Orsag odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i zajedno s glumcem Dadom Ćosićem pomoći svim ljudima koji su nedavno zapeli na granici Hrvatske i Slovenije zbog koronavirusa.

Naime, nakon što je prije nekoliko dana saznala kako ljudi satima čekaju bez hrane i vode, Marina se odlučila aktivirati i na neki im način pomoći, bez imalo čekanja.

Marina je tako nakon dojave prijateljice i videa koji joj je bio proslijeđen kupila svojim novcima potrebne namirnice i vodu te se dogovorila s Dadom da će on to sve odvesti na granicu.

"Pa što bi bilo da se svatko od nas nađe u takvoj situaciji i da nitko ne reagira? A i taman mi se desila lijepa stvar u životu, upala sam u TLZP i odlučila vratiti kolektivnoj svijesti tu energiju. Mene nije oštetilo jer je novac fluktuirajuća stvar, a drugima je pomoglo. Također, nekako me, s obzirom na ono što sam vidjela u videu, bilo strah da bi situacija mogla eskalirati u nešto gore", izjavila je za Gloriju, a nadamo se da će njezin primjer biti motivacija i drugima da pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Monika Kravić prvi put od razvoda s Mamićem snimljena u društvu novog dečka, par prošetao praznim zagrebačkim ulicama

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS