vidi se na koga je!

Najljepšu ženu svijeta zamalo je zasjenila njezina majka, no zbog nikad oskudnije haljine ipak je ona bila u centru pažnje!

Margot Robbie s mamom - 4 Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Margot Robbie pojavila se na premijeru filma "Babylon" u haljini koja otkriva puno kože, a sa sobom je povela mamu.

Nakon što je treći put proglašena najljepšom na svijetu, glumica Margot Robbie iznenadila je nikad golišavijim izdanjem za premijeru iščekivanog filmskog spektakla "Babylon".

Margot je za tu prigodu odabrala crnu mini haljinu s prorezom koji otkriva trbuh u kojoj je pokazala svoju zanosnu figuru.

Pratnju joj je pravila njezina majka Sarie Kessler koja je također zadivila sve prisutne i sada je jasno od koga je Margot naslijedila ljepotu. Ponosna mama pozirala je s kćeri nasmiješena od uha do uha, a zajedno su bile pravi mamac za poglede.

Margot u filmu "Babylon" ima glavnu žensku ulogu, a uletjela je kao zamjena Emmi Stone. U filmu glumi i Brad Pitt, s kojim je Margot glumila i u Tarantinovom hitu "Bilo jednom… u Hollywoodu".


S nestrpljenjem se iščekuje i film u kojem će Margot utjeloviti omiljenu Barbie lutku, a uloga Kena pripala je Ryanu Goslingu.

Što se tiče njezina ljubavnog života, Margot je od 2016. godine u braku s producentom Thomasom Ackerleyom, no par se rijetko skupa pojavljuje u javnosti i vješto čuvaju svoju privatnost.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nikad vitkija Kolinda na modnom događaju u Katru pozirala poput modela i potpuno raspametila obožavatelje!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS