wow!

Mlada glumica očarala je pojavom na crvenom tepihu u Sarajevu, spoj čipke i elegancije za nju je bio pun pogodak!

Margarita Mladinić - 1 Antonio Balic/Cropix 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Margarita Mladinić prošetala je crvenim tepihom u elegantnoj čipkastoj haljini u kojoj je mamila brojne poglede.

Regionalne zvijezde prošetale su crvenim tepihom zadnjeg dana 30. Sarajevo film festivala, a među njima našla se i mlada glumica Margarita Mladinić.

U dugoj crnoj haljini koju je krasila čipka prikupila je sve poglede, a prozirni dijelovi baš na pravim mjestima dodatno su istaknuli njezinu vitku građu. 

Kosu je zavezala u elegantnu punđu koja se odlično uklopila s umjerenom šminkom, a cijelu modnu kombinaciju upotpunila je crnim potpeticama. 

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Srpski folker izdvojio je malo bogatstvo za luksuznu nekretninu u Dominikani, zavirite u raskošno imanje koje oduzima dah!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Baby Lasagna odlučio se na drastičnu promjenu izgleda, evo čime je ovaj put iznenadio obožavatelje!

Povezana vijest Zanimljivosti Luce iz Kumova zbog serije je preselila u Zagreb: "Ja sam mislila da će to biti samo jedna sezona, nemam što reći osim hvala!"

Povezana vijest Celebrity Ljupka Gojić Mikić pohvalila se čarobnim prizorima s atraktivne lokacije, savršeno je uklopila i outfit pozirajući u romantičnom gradu

Povezana vijest inMagazin Naša brončana taekwondoašica otkrila nam je da je njezino srce zauzeto: ''Prošao je sve što i ja, jako me razumije...''

Povezana vijest Celebrity Zdravstveno stanje Bore Čorbe dodatno se pogoršalo: "Prima kisik i nije sposoban ni za jednu operaciju..."

Povezana vijest Celebrity Zavidna linija nizozemske glumice ukrala je pažnju i svjetskim medijima, a zbog ovih prizora na plaži njezin partner pao je u drugi plan!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS