Baš je zgodna!

Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Šime Zelić/Pixsell 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić pojavila se u kratkoj bijeloj haljini u kojoj je pokazala vitke noge.

Hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov vratar Dominik Livaković oženio se Helenom Matić u katedrali sv. Stošije u Zadru.

Mladence je pred zadarskom katedralom dočekala vesela gomila i živa glazbe, a u masi se posebno istaknula mladoženjina majka Manuela Skoblar.

Ona je za sinovo vjenčanje odabrala široku bijelu haljinicu u kojoj je otkrila vitke noge, a oduševila je i frizurom te je zasjenila ostale uzvanike.

Pred katedralom je snimljen i Božidar Kalmeta s obitelji, a poznato je i da su na popisu uzvanika Luka i Vanja Modrić, Mateo Kovačić sa suprugom Izabel te Šime Vrsaljko.

Slavlje je započelo domjenkom u lounge baru Garden, a nakon mise proslava se nastavlja u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, piše Zadarski.hr.

Poznato je i da će paru na svadbi pjevati Petar Grašo i Saša Matić.

Lijepa mladenka, koju zbog izgleda uspoređuju s Meghan Markle, zablistala je u vjenčanici s visokim prorezom, dok je mladoženja nosio elegantno odijelo, bijelu košulji i leptir mašnu.

Dominik i Helena u vezi su od 2017., a zaručili su se prošle godine.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Razgolićena Meghan Markle došla podržati princa Harryja pa ga bacila u drugi plan, a on nije mogao sakriti razočaranje

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Prekidu Piquea i Shakire kumovala je starleta iz Skoplja? Fatalna Dragana oglasila se oko fotki s nogometašem koje su uzburkale javnost

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS