Ma zna se!

Maja preslatkom objavom otkrila tko vodi glavnu riječ u njenoj obitelji, pala i usporedba s poznatim likom: "Mali šef!"

Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Srećko Rundić/PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput usporedila je sina Blooma s likom iz crtanog filma "Mali šef" i otkrila tko vodi glavnu riječ i koga se sluša u njenoj obitelji.

Maja Šuput ovih se dana pohvalila kako uživa na obiteljskim izletu u Istri koji nije propustio ni njezin maleni sin Bloom, a koji je ponovno osvojio najviše simpatija njezinih obožavatelja i pratitelja.

Maja je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj modno usklađena pozira s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim, a onda je sve dobro nasmijala slikom koju je podijelila u priči i usporedila Blooma s likom iz crtanog filma "Mali šef". Time je jasno dala do znanja tko trenutačno vodi glavnu riječ u njezinoj obitelji.

Maja je podijelila i fotografije na kojima se zabavlja u bazenu s jednogodišnjom Bloomom, uz koje se pohvalila i njegovim novim iskustvom.

"Spremni za prvu vožnju na toboganu", napisala je uz fotke na kojima je preslatki dječačić potpuno zasjenio svoju zgodnu mamu.

"Kako je Bloom preslatka i dobra beba", "Medeni", "Mali slatkiš", "Preslatki ste oboje", "Kako je sladak, ma slađi i od šećera", samo su neki od brojnih komentara u sličnom stilu.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS