Obitelj u bijelom

Maja Šuput uskladila se sa suprugom i sinom za novu zajedničku fotku, a zna se tko je privukao najviše pažnje!

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na odmoru se modno uskladila sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom, a skupa su pozirali za fotku koju je objavila na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutno uživa na zasluženom odmoru u Poreču, odakle se javlja na svojem Instagramu.

Nakon što se pohvalila besprijekornom figurom u zanimljivom jednodijelnom badiću, objavila je i jednu obiteljsku fotografiju, na koju je teško ostati ravnodušan.

Maja se sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom fotkala prije večere za koju su se modno uskladili i svi su nosili bijelo od glave do pete.

"Koji šećer od djeteta", "Kako smo narasli", "Divni ste", "Sjajna slika", "Predivna obitelj", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod obiteljske fotke, a prije toga pratitelje je oduševila i jednom na kojoj pozira samo s Bloomom, koju možete vidjeti u galeriji.

 

Pjevačica se uoči ljetovanja na društvenim mrežama javljala sa seta showa "Supertalent", u kojem je članica žirija, a snimala je novu sezonu, koja s emitiranjem počinje najesen.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS