''Još malo i...''

Maja Šuput javno se ispričala za nestašluk malenog Blooma, koji sve osvaja na prvu, a fanovi su na novim fotografijama primijetili još nešto!

Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput pohvalila se preslatkim fotografijama sa sinčićem Bloomom pa se javno ispričala za nestašluk koji je napravio u resortu u kojem odsjedaju.

Naša pjevačica Maja Šuput trenutačno sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom boravi u Istri u novootvorenom resortu, a svakodnevno svoje pratitelje počasti i novim snimkama sina te fotografijama iz bazena.

Svoje pratitelje raznježila je fotografijama na kojima nosi Blooma dok u kupaćim kostimima trče da što prije stignu na bazen, a ponosna Maja sretno je gledala u Blooma koji se smijao.

''Trči mama na bazen, trči…'' napisala je u opisu.

Pratitelji su se u komentarima našalili da će Bloom uskoro prerasti mamu.

''Još malo prerast će mamu kako ide'', ''Premeden je, mama, još malo pa će te prerasti'', napisale su dvije pratiteljice.

Da je vrlo zaigran, pokazala je i u pričama na Instagramu, gdje ga je fotografirala dok je svoje lice stiskao uz prozorsko staklo na kojem su nakon toga ostale fleke.

''Zabiti se u staklo - misija dana. Ispričavamo se resortu na zamazanim staklima'', nasmijala je sve Maja.

Dvogodišnji dječak inače je uvijek hit na Majinim društvenim mrežama i njezini pratitelji rado vole pratiti njegove nove zgode i fotografije. Tako se Maja prije nekoliko dana pohvalila i da je već dobio diplomu iz engleskog jezika, a da obilježi trenutak, pozirao je s tatom Nenadom.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jedna od naših najpoznatijih influencerica potvrdila privatnu vijest o kojoj se već dugo šuškalo: ''10 godina kasnije odlučili smo...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Markantnu zvijezdu meksičkih sapunica danas je teško prepoznati, puno se promijenio od vremena kada je lomio ženska srca!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS