"Goriš, majo!"

Šuput je uvijek raspoložena za plažu, sunce i pijesak: U ovom bikiniju izgleda kao zvijezda naslovnice!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput često pratitelje obraduje fotkama s plaže, a upravo to učinila je i sada pozirajući u bijelo-žutom bikiniju.

Naša pjevačica Maja Šuput već je u nekoliko navrata ovog ljeta obradovala pratitelje ljetnim fotkama u bikiniju, a upravo je to učinila i ovoga puta.

Od sunca se zaštitila šeširom i sunčanim naočalama te je pozirala u bijelo-žutom prugastom badiću koji je savršeno istaknuo njezinu liniju.

"Trenutačno raspoloženje", napisala je u opisu objave, a njezini pratitelji odmah su je pohvalili u komentarima.

"Izgledaš tako predivno", "Goriš, Majo", "Bomba", pisali su.

Ranije ovih dana Šuput je podijelila niz fotografija u raznim zanimljivim krojevima kupaćih kostima koji su istaknuli njezinu savršenu figuru.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Možete li pretpostaviti koliko Desingerica dobije novaca za jedan nastup? Od ove cifre sigurno će vam se zavrtjeti u glavi!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Messija na odmoru zasjenila je prezgodna supruga, njihova ljubavna priča vrijedna je filmskog platna!

Povezana vijest Celebrity Imala je najpoželjnije frajere na svijetu, a onda se zaljubila u tajanstvenog muškarca koji prezire medijsku pozornost!

Povezana vijest Celebrity Kći našeg glumačkog para je trudna: Nedavno se udala nakon manje od godinu dana veze, a sada je otkrila da čeka i bebu!

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden pokazala kako izgleda u badiću, nitko ne vjeruje koji će rođendan uskoro proslaviti: "Bez filtara..."

Povezana vijest Celebrity Anđelka iz hit-serije oglasila se povodom nezgodne situacije koju je doživjela u Kastvu: "Nemamo uvjete..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS