Bombončići!

Šuput u žutom bikiniju pala u drugi plan zbog preslatkog sina: "Majo, ti goriš, ali Bloom je kralj!"

Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput uživa na odmoru sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, a preslatki dječak opet je zvijezda njezinih novih fotografija.

Pjevačica Maja Šuput vidno uživa u ljetu sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, pa su tako nakon odmora u Turskoj odlučili uživati u Istri.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju u žutom badiću s preslatkim mališanom u naručju. U ljetnom stajlingu istaknula je svoje raskošne grudi, ali i vitku figuru, na kojoj joj zavide mnoge žene.

"Bloomtastično nam je", poručila je u opisu.

A pratitelji, kao i uvijek, nisu mogli ostati ravnodušni na ovako preslatku objavu, pa su njoj i mališanu uputili lavinu komplimenata:

"Prezgodna i presladak", "Bloomfantastični", "Majo, ti goriš, ali Bloom je kralj", "Bloomić je bombon".

Šuput je objavila i jednu fotografiju sa suprugom Nenadom Tatarinovom s broda, na kojem su uživali u zalasku sunca i romantici, bez sinčića.

Uoči ljetovanja na društvenim mrežama javljala se sa seta showa "Supertalent", u kojem je članica žirija, a snimala je novu sezonu, koja s emitiranjem počinje najesen.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Adele napravila promjenu koju je pokušala sakriti, no na novim fotografijama to odmah upada u oči!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS