Uživa maksimalno!

Šuput novom fotkom još jednom dokazala da je kraljica hedonizma, a pali su komentari i na ovaj kupaći!

Maja Šuput Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Maja Šuput pokazala je kako provodi vrijeme ovih dana, a njezina vitka figura došla je u prvi plan u neobičnom tigrastom badiću.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput uživa sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom na Pagu, a otamo se pohvalila pratiteljima kako provodi svoje dane.

U jednodijelnom tigrastom badiću neobičnih proreza pozirala je ispijajući kavu te je u ovoj kombinaciji savršeno istaknula svoju vitku figuru i preplanuli ten.

"Ja po cijele dane", napisala je Maja ispod fotografije.

"Lijepa si Majo", "Super badić", "Wow kakve noge imaš, prezgodna si", "Goriš", "Uvijek lijepa Maja", pisali su joj njezini vjerni obožavatelji.

Šuput u posljednje vrijeme često objavljuje fotke u badićima, koje njezine pratitelje ostavljaju bez daha, ali i one malenog Blooma, koji mami brzo ukrade pozornost, ali i fanove.

Njezini pratitelji ne mogu se nagledati te slatkoće, pa nijednu Majinu objavu, kada je u pitanju Bloom, nikako ne propuštaju.

Maja je nedavno objavila i sebe kako pozira u bijeloj prozirnoj haljinici s detaljima čipke te je tako istaknula svoje vitke noge. Kao modni dodatak nosila je sunčane naočale i slamnati šešir na glavi, a nismo mogli ne primijetiti ni preslatku slamnatu torbicu, ali ni neobične papuče.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Najseksi baka Balkana okinula selfie u 72. godini pa opravdala titulu koja je njoj smiješna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS