Sve za maminog mezimca

Šuput se pohvalila raskošnom dekoracijom s Bloomova slavlja, stvarno si je dala truda, pogledajte ove divne fotografije!

Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Nova TV 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila galeriju fotografija dekoracije restorana u kojem je njezin sinčić Bloom proslavio prvi rođendan i krštenje.

Iza pjevačice Maje Šuput je uzbudljiv vikend.

Osim što je u nedjelju navečer uživo vodila show "Ples sa zvijezdama", proslavila je i prvi rođendan te krštenje svojeg sinčića Blooma.

Šuput je na Instagramu već objavila puno fotografija s raskošnog slavlja koje se odvilo u jednom zagrebačkom restoranu, a sada je pokazala dekoraciju i djelić vesele atmosfere.

Objavila je galeriju fotki iz restorana, koji je bio ukrašen raznobojnim balonima i plišanim medvjedićima, a u sredini je bila i ljuljačka iza koje je stajao veliki natpis s imenom Bloom. Medvjedići su bili glavni motiv i na torti, pa bi se moglo zaključiti kako je to dječaku trenutno najdraža igračka.

"Top Majo", "Prekrasno", pisali su joj obožavatelji, koje su oduševili ukrasi.

Bloom je godinu dana napunio 17. ožujka, što ponosna mama Maja također nije propustila obilježiti na svojem Instagramu, a tada je objavila i jednu njegovu dosad neviđenu fotografiju iz rodilišta.

Podsjetimo, Maja je sina dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim nakon dvije godine braka, a rodila ga je putem carskog reza te se brzo nakon poroda vratila u top-formu.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS