Kao u filmu!

Pogledajte s kakvim se pogledom Šuput probudila u Africi: ''Sve bih dala da sam tu!''

Maja Šuput - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Maja Šuput podijelila je nove fotografije iz Tanzanije, kamo je na odmor otputovala s obitelji.

Maja Šuput otputovala je na odmor u daleku Afriku, točnije u Tanzaniju, a da se skine u badić i počne uživati, nije joj dugo trebalo.

Na svom profilu na Instagramu podijelila je nove fotografije na kojima pozira pored bazena u tigrastom badiću, a pratitelji se nisu mogli nadiviti pogledu na divljinu iza nje i gorućem zalasku sunca.

''Hakuna matata'', napisala je u opisu.

''Sve bih dala da sam tu'', ''Majo, pogled kao iz snova'', ''Kraljica, uživaj'', pisali su joj.

Da opet nekud putuje sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, dala je najaviti u pričama na Instagramu, a zašto je Bloom opet ukrao svu pozornost, pogledajte OVDJE.

Bloom često nasmijava korisnike društvenih mreža, a ništa drugačije nije bilo ni kada je dozivao tatu kod kuće. Video pogledajte OVDJE.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Presretne vijesti u obitelji Matea Kovačića! Lijepa Izabel rodila je drugo dijete, poznati su ime i spol

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kako izgleda sin Rade Šerbedžije? Iz godine u godinu sve je sličniji njemu, a nakon tragedije još su se više povezali

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput htjela se pohvaliti šminkom i frizurom, ali raskopčana košulja zasjenila je ovaj njezin plan!

Povezana vijest Celebrity Pa koliko je ovo slatko! Bloom iznenadio mamu Maju pozdravom na turskom

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS