Sam javno priznao!

Koji to muškarac o Maji Šuput razmišlja više nego ijedan drugi? ''Rezultati su tu, hvala što vjeruješ''

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je otkrila detalje suradnje s Markom Grubnićem, koji se brine o njezinim stajlinzima u showu "Tvoje lice zvuči poznato", baš kao i onima Nives Celzijus i Indire Levak.

Iz emisije u emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput blista u raskošnim odjevnim kombinacijama kao voditeljica, za što je najzaslužniji modni stilist i njezin prijatelj Marko Grubnić.

Kako izgledaju pripreme i odabir stajlinga, Maja je otkrila na Instagramu i posvetila Marku objavu u kojoj je priznala da ju svaki put iznova iznenadi i oduševi.

"Nikada ne pitam što ću imati u nedjelju na sebi. Nikada se ne brinem hoće li to biti dobro, hoće li mi se svidjeti. Doslovno se iznenadim kao i ostali kad vidim. Svaki put smisli nešto neočekivano, različito, glamurozno i prigodno. Zato je moj modni put toliko zabavan i meni samoj. Kao da svaki put otvaram igračku i uvijek se veselim kao malo dijete. Kreator moje modne sreće je naravno - one and only Mr. Marko Grubnić", napisala je Maja uz fotografije na kojima pozira s Markom.

On joj je u komentarima zahvalio na povjerenju i otkrio pritom jedan zanimljiv detalj.

"Hvala što mi vjeruješ već više od 15 godina. P. S. Ja razmišljam o tebi svakodnevno, više nego ijedan muškarac ikada. A rezultati su tu", napisao joj je Marko.

Naravno, pohvale i komplimenti obožavatelja nisu izostali ni ovaj put.

"Divni ste oboje", "Lako tebe obući kad si kao lutkica, sve ti dobro stoji. Neka mene obuče a da izgledam dobro", poručili su im Majini pratitelji.

Osim za Maju, Marko se brine i o Indiri Levak i Nives Celzijus, koje gledamo kao članice žirija i koje također blistaju iz emisije u emisiju.

Posebno je bio ponosan na kreaciju u kojoj se Nives pojavila u posljednjoj emisiji, što je priznao na svom Instagramu.

"Opsjednut sam ovim seksi izgledom Nives Celzijus. Nosi moj čarobni korzet. I priznajem, kriv sam jer ne može disati u ovoj haljini, jer sam ja izmislio taj čarobni korzet. Također sam kriv što Nives izgleda bolje nego ikad. Priznajem", napisao je Marko uz Nivesinu fotografiju.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS