Mali džentlmen!

Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

Maja Šuput - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput poželjela je svojim pratiteljicama sretan Dan žena, a snimila je i Blooma koji je u vrtić nosio jednu ružu.

Pjevačica Maja Šuput raznježila je svoje pratitelje, a posebno pratiteljice, novim fotografijama sinčića Blooma koji je imao važnu ulogu na Dan žena.

Povezana vijest Celebrity Šuput nakon tri godine najavila veliku novost, već prvi taktovi raspametili su obožavatelje: "Ovo će biti hit!"

Naime, mališan je u cvjećari uzeo jednu crvenu ružu te je sa sobom nosio u vrtić kako bi je poklonio tetama, a sve to Maja je snimila i podijelila na Instagramu. Nosio je bijele hlače i tamni sako, a kosu mu je svezala u repić.

Osim toga, Maja ga je fotografirala i ispred puno crvenih balona u obliku srca te svima kratko poručila: ''Sretan Dan žena, dečki, trk po znak pažnje!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom naučio je nešto vrlo važno, ali greška koja mu se potkrala njene je pratitelje od srca nasmijala: ''Meni više ne treba kanal s komedijom…''

Da Maju njezin sinčić i suprug Nenad Tatarinov vole razmaziti, pokazala je i za Valentinovo kad je objavila fotografije svog muža koji je u rukama nosio ogroman buket.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša mlada glumica pokazala je zgodne noge u mini haljini, a iz naručja je nije puštao partner kojeg je upoznala u hit-showu

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS