Može li biti slađi?

Majin Bloom u luksuznom resortu maksimalno uživa u bezbrižnim ljetnim danima, na jesen ga čeka velika promjena: "Došao je trenutak..."

Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput objavila je fotografije sinčića Blooma koji trčkara po luksuznom resortu u Istri, gdje obitelj provodi ljeto.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji ljeto provodi u luksuznom resortu u Istri, odakle putuje na gaže.

Sada se vratila u svoju ljetnu bazu, odakle je objavila fotografije svojeg preslatkog sinčića Blooma.

"Neuhvatljiv i neumoran, Bloom trči da mu ljeto ne pobjegne", napisala je uz fotografije veselog dječaka, koji maksimalno uživa u ljetnim danima, prije velike promjene koja ga čeka najesen.

Naime, Maja je u pričama na Instagramu otkrila Bloom kreće u vrtić zbog čega se bacila na kupovinu osnovnih potrepština.

"Došao je trenutak kad biram papučice za vrtić", napisala je Šuput.

Pjevačica je ranije u In Magazinu otkrila kako provodi svoje radno ljeto.

"Ja putujem, a muž i beba ostanu. Ja idem gore-dolje, ali opet ono, čim otpjevam, vraćam se njima. I ove godine pala je odluka na Umag, u jednom prekrasnom resortu smo. Dijete uživa, dva mjeseca na moru. Opet ja dođem sa svirke, znaš ono, probudiš se negdje na suncu. U Zagrebu to ne bi funkcioniralo", kazala je.

Inače, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov sina su dobili u ožujku 2021. godine, a dvogodišnjak je s roditeljima već proputovao pola svijeta.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Nekad i sad Jedna od najljepših splitskih manekenki iz javnosti se povukla nakon udaje za kralja svadbi, a pogledajte kako danas izgleda!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS