Gu, gu, gu!

Vraćaju vjeru u ljubav: Maju Šuput suprug je htio oženiti već nakon 4 dana

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u vezi su od ljeta 2017. godine.

Maja Šuput ne skriva koliko je zaljubljena u svog supruga Nenada Tatarinova.

Podsjetimo, jedna od naših najpopularnijih pjevačica za svog se partnera Nenada udala 11. svibnja na jednom prekrasnom istarskom imanju.

Kako i priliči vrckavoj Maji, vjenčanje je bilo bajkovito, a zabava je potrajala dugo u noć.

A Maja je na Instagramu danas podijelila još jednu dosad neviđenu fotografiju s ovog važnog dana kako bi obilježila 2 godine od njihovog prvog poljupca.

"Najljepše su slike koje su uhvaćene u trenutku najčišće emocije. Na današnji dan prije 2 godine smo se spanđali, 4 dana nakon toga si mi rekao da ćeš me oženiti, 5 mjeseci nakon toga sam pristala, 1,9 mjeseci poslije sam rekla službeno DA i ovaj osmijeh nisam skinula svih ovih 730 dana. Da nam uvijek bude ovako - samo ljubav i čista emocija. Sretna ti dvogodišnjica od prvog poljupca lju", napisala je Maja.

U komentarima se među prvima oglasio Majin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić s emotikonima srca, ali i Sandra Perković te Ella Dvornik.

"Ljubav je kad cijeli svijet zna, iz pogleda samo, da volim te ja", poručila je Ella, dok su drugi komentari da su predivni zajedno.

Podsjetimo, pjevačica i markantni Puljanin u vezi su od ljeta 2017., a godinu kasnije zaručili su se na Maldivima.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS