POZIRALI ZAGRLJENI

Šuput na putu za novu gažu srela našu glazbenu legendu: ''Jutarnja kavica na trajektu!''

Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maji Šuput ljeto je ispunjeno radnim obavezama, a na putu na jedan nastup srela je i Mladena Grdovića.

Pjevačica Maja Šuput u petak navečer zabavljala je brojne fanove na otoku Ugljanu. Nakon radne večeri već se sprema za novi nastup, a na putu tamo srela je našeg legendarnog pjevača.

Naime, Šuput se na društvenim mrežama pohvalila da je na trajektu srela Mladena Grdovića. Tamo su popili i jutarnju kavu.

''S gaže na gažu. Jutarnja kavica na trajektu'', napisala je naša pjevačica na Instagramu.

Majino ljeto ispunjeno je nastupima, ali kad nije na koncertima, svaku sekundu koristi za uživanje s obitelji. Nedavno se pohvalila i da je sinu Bloomu ispunila veliku želju. 

Na svom Instagramu Maja je pokazala da je Bloom jahao konja, a mališan je sretno i mirno sjedio na ovoj plemenitoj životinji te vidno bio oduševljen. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Raskošne obline opet je istaknula u sićušnom bikiniju, žene ju obožavaju jer nema problem pokazati realnu sliku svog tijela!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zgodna Domenica plijenila je svu pažnju u maloj, crnoj haljini, a seksi dekolte je začinio sve!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput ispunila je Bloomu veliku želju, ali i zapaprila sama sebi: ''Do jučer je htio psa, sad smo u većem problemu...''

Povezana vijest Celebrity Šuput je podijelila preslatke prizore malog Blooma kako radi tortilje: ''Chef prvo mora probati!''

Povezana vijest Celebrity Talijanska braća koja su u hit-showu od Maje Šuput dobili zlatni gumb stigli u Hrvatsku, očekuje ih poseban zadatak!

Povezana vijest Celebrity Šuput i Bulić udružili snage pa napravili raspašoj u Kninu, s legendarnim pjevačem pjevala je i djevojčica iz publike!

Povezana vijest Celebrity Ponosna Maja Šuput oglasila se nakon koncerta u Kninu: ''Oluja za sve ima poseban značaj, biti dio ovog...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS