''Najslađe je ovako...''

Pogledajte kako su Bloom i Maja zagrljeni zaspali na plaži, ovim prizorima teško je odoljeti!

Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput podijelila je novu neodoljivu fotografiju s plaže, njen Bloom zaspao joj je u naručju, a ona je jedva dočekala malo odmora s njim.

Maja Šuput raznježila je pratitelje novim prizorima na Instagramu.

Nakon napornog ljeta punog koncerata, Maja se za kraj ovog tjedna konačno malo opustila, a ona i Bloom zagrljeni su zaspali u visećoj ležaljci na plaži.

Snimio ih je Nenad Tatarinov, a Maja je sve podijelila i s pratiteljima.

''Pssssst! Nakon 4 koncerta samo ovog tjedna, tisuće i tisuće kilometara, auta, trajekata, kombija, brodova, najslađe je zaspati na plaži s najvećom ljubavi'', priznala je Maja.

''Najljepši osjećaj'', ''Najljepše je u maminom zagrljaju'', ''Mamino'', ''Majo, uživaj dok još želi ovako spavati'', pisali su joj pratitelji.

Kada Maja ne nastupa svaki trenutak provodi sa svojom obitelji. Nedavno je otkrila da je sa suprugom Nenadom Tatarinovim bila na plaži, a tamo se dogodila jedna nezgoda. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jelena Rozga u nikad kraćoj haljinici bila je mamac za poglede, a onda je pala u zagrljaj omiljenom srpskom pjevaču

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Bivši seks-simbol i čovjek s licem anđela nikad se nije uspio skrasiti, a za sve krivi traumu iz djetinjstva: "Imao sam samo četiri godine kada..."

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput traži obožavateljicu koja ju je oduševila svojim potezom: ''Nije tražila niti da me upozna...''

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput sredila se za romantičnu večeru s mužem, evo u čemu su uživali: "Samo za nas dvoje!"

Povezana vijest Celebrity Majin preslatki Bloom ima novi hobi, sve je objavila: ''Dok je mama sinoć pjevala!''

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput ispunila je Bloomu veliku želju, ali i zapaprila sama sebi: ''Do jučer je htio psa, sad smo u većem problemu...''


 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS