''Znam te...''

Maja Šuput objavila fotografije s pokojnim ocem, a opis tjera suze na oči. ''Bloom je isti ti, bio bi jako ponosan''

Maja Šuput i Boris Šuput Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Maja Šuput objavila je emotivnu objavu povodom rođendana njenog pokojnog oca, a obožavatelji su primijetili koliko maleni Bloom liči na mamu.

Maja Šuput posvetila je posebno emotivnu objavu u čast rođendana njezina pokojna oca Borisa Šuputa.

Na dvije fotografije na kojima je Maja još kao beba pozirala s ocem i majkom, pjevačica je dodala i poseban opis koji tjera suze na oči.

''Danas samo gledam naše stare slike i uživam u sjećanjima na sve lijepo što smo prošli zajedno. Sretan rođendan tata, znam te, gore je sad već tonska proba, fešta navečer... Volimo te i mislimo na tebe uvijek. Uvijek i zauvijek. I da, Bloom je isti ti, bio bi jako ponosan'', napisala je Maja.

Pratitelji su u komentarima pružili utjehu Maji uz emotikone crvenih srca, a pratitelji su i sami primijetili kako maleni Bloom jako liči na nju, ali i na djeda Borisa.

''Maja i Bloom pljunuti...'', ''Ma isti ste ti i Bloom'', ''Bloom liči na dedu, da...'', pisali su Majini pratitelji.

Majin otac bio je glazbeni menadžer koji je surađivao s brojnim zvijezdama Jelenom Rozgom, Danijelom Martinović, Petrom Grašom, Severinom, Zlatkom Pejakovićem, Alkom Vuicom, Matom Mišom Kovačem, Sandijem, Vladom Kalemberom, Jasnom Zlokić, Borisom Novkovićem, Željkom Bebekom, Dinom Dvornikom i Renatom Končić Mineom. Ovaj popis zaista nema kraja, a iza njega je ostala velika praznina naročito u Majinom životu.

Podsjetimo, Šuput je preminuo u listopadu 2018. godine i iza sebe ostavio pMaju i suprugu Danicu.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Rozga je prije devet godina izgledala gotovo isto kao danas, no sama je priznala da je od tada ipak nešto promijenila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS