''Muž kaže da sam mu top''

Šuput se pohvalila izdanjem kojim je očarala muža Nenada, a drugi je usporedili s Marilyn Monroe

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput prije dva dana je objavila da sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka prvo dijete, a najnovije fotografije koje je podijelila pokazuju da u trudnoći zbilja blista.

Maja Šuput sredinom ovoga tjedna objavila je da je trudna, a na Instagramu je na objavu sretne vijesti dobila gotovo 100.000 lajkova. Svima je zahvalila na lijepim željama, nakon čega je otkrila i koji je omiljeni look njezina supruga.

"Omiljeni look mog muža, kaže da sam mu tu top pa evo", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u bijeloj haljini, a osim fotki, s fanovima je podijelila i video na kojem pozira i šalje puse.

Obožavatelji su je zasuli komplimentima na račun izgleda. "Najljepša hrvatska pjevačica ikada", "Prelijepa si i čestitke na prinovi", "Prelijepa, uvijek sređena, divna žena", "Ti si, Majo, uvijek top", "Kao Marilyn Monroe si", samo su neki od komentara.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju prošle godine nakon romantičnih zaruka na Maldivima, a prije toga su u vezi bili dvije godine.

Šuput je inače voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" te uveseljava gledatelje svake nedjelje u programu Nove TV.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti Vladala je modnim pistama, a u 53. godini pokazuje trbušnjake za poželjeti, ide u dućan u sportskom grudnjaku

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS