zna kako privući pažnju

Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

Maja Cvjetković Igor Soban/Pixsell 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Maja Cvjetković iznenadila je dolaskom na jedno događanje u Zagrebu, na kojem je ukrala sve poglede.

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković (36) dugo se nije pojavljivala u javnosti, no u posljednje vrijeme počela je češće posjećivati društvena događanja.

Tako nije mogla propustiti ni božićni party Cover Magazina, koji je u Zagrebu okupio brojne domaće slavne osobe, a Maja je u šljokičastom sakou bila magnet za poglede.

Pozornost su plijenile i njezine vitke noge, koje je pokazala u mini haljini, a zadržala je istu figuru kao u danima najveće slave.

Lijepa Šibenčanka titulu Miss Hrvatske ponijela je 2005. godine, a otkako se 2017. udala za 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića, s kojim je iste godine dobila i kćerkicu Vitu, povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu.

''Uživam u tome iako dugo nisam bila pred kamerama, a modne piste mi ne nedostaju, sad sam u drugim ulogama'', kazala je jednom prilikom za IN magazin.

U travnju ove godine u obitelj bivše misice stigla je i unučica Ema, koju je rodila kći njezina supruga iz prvog braka.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Bivša predsjednica Kolinda vratila se u Katar pa se odmah javila na Instagramu, navijačka kombinacija istaknula je sve mršaviju figuru!

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Knoll prije utakmice Hrvatske i Argentine pozirala sa zanimljivim dodatkom, a novi broj njezinih pratitelja na Instagramu je nevjerojatan!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS