mali pametnjaković

Maja se pohvalila snalažljivim potezom sina Blooma tijekom večere, sve je oduševio kako se snašao u trenutku!

Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uživa na odmoru u Istri, a tijekom posljednje večere u restoranu dječak je sve iznenadio kad je pokazao koliko je snalažljiv.

Pjevačica Maja Šuput sa svojim je pratiteljima podijelila još jednu zabavnu situaciju koju je doživjela sa sinom Bloomom. 

Naime, dječak je poslije večere bio žedan, a nakon što je primijetio da je popio svu vodu iz svoje čaše, snašao se te posegnuo za vodom iz zdjele za led koji se otopio.

Maja je još dodatno sve zabavila tako što je u pozadini stavila pjesmu "Prazna čaša na mom stolu" Predraga Živkovića Tozovca. Simpatične fotografije malenog Blooma možete pogledati u našoj galeriji.

Maja je nedavno pozirala u badiću s izrezom na dekolteu, ali i dugačkom plavom perikom s kakvom je dugo nismo vidjeli.

Proteklih tjedana Maja s obitelji uživa u Istri, a vikend su proveli uživajući u susjednoj državi Italiji u gradu Trstu.

Podijelila je tako niz videa u kojima se šetaju ulicama grada, a zatim je pokazala kako je Blooma privukla ulična glazba pa je odlučio zaplesati. U jednom trenutku pridružila mu se i sama Maja. Dok je Nenad snimao njih dvoje kako plešu, Bloom je na trenutak zastao i kao hipnotiziran pomno pratio dvoje svirača na ulici.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS