Nikad izazovnija!

Naša atraktivna pjevačica u seksi kostimu i halterima napravila pravu pomutnju, pristižu joj čak i bračne ponude!

Maja Bajamić Nova TV 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Bajamić na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u oskudnom izdanju uz koje se požalila da je umorna, no za svoj izgled je dobila same komplimente.

Pjevačica Maja Bajamić (30) svojim je novim fotografijama dovela Instagram do usijanja.

Maja je pozirala u oskudnom šljokičastom kostimu, halterima i mrežastim čarapama, a seksi izdanje otkrilo je njezine isklesane trbušnjake i zanosne obline.

"Umor je mala riječ za opisati moje trenutno stanje, ali ljubav za ono što radim(o) nadilazi sve prepreke i vozi i tjera dalje. Dan je prekratak, upala fleksora lijevog kuka mi je posebno začinila život zadnja dva dana", započela je Maja poduži status u kojem je opisala svoj prenatrpani raspored, a na kraju je najavila novi projekt u zagrebačkom jazz i cabaret klubu, no nije otkrila detalje.

"Pari mi se da su me krstili u cabaretu koliko mi je moj", zaključila je, a fotke su sve oduševile.

"Brutalno izgledaš", "Hot si, beba", "Majo koja si ti ljepota!", "Savršena", "Predivna si", "Pravi anđeo", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a pristigle su joj čak i bračne ponude.

"Ženio bih te bilo kad samo da hoćeš", poručio joj je jedan obožavatelj.

Atraktivna i talentirana Maja osvojila je simpatije javnosti u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobijedila 2018. godine, a vratila se i u All stars sezoni u kojoj je završila na visokom drugom mjestu i pobjeda je za dlaku pripala Saši Lozaru.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS