naše gore list

Zvijezda svjetski poznate hit-serije sa suprugom uživa na našoj obali, u Hrvatskoj su obilježili i važan datum!

showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Peroš na svojem je Instagramu objavio fotografiju iz Palmižane sa suprugom Paulom Feferbaum, s kojom je obilježio njihovih 11 zajedničkih godina.

Naš glumac Luka Peroš (44), koji je stekao svjetsku slavu ulogom pljačkaša Marseillea u hit-seriji "La Casa de Papel", sa suprugom Paulom Feferbaum i njihovim sinom Davidom trenutačno se odmara u Hrvatskoj.

Na Instagramu je objavio fotografiju iz Palmižane kojom je obilježio važan datum sa suprugom.

"Večeras je večer romantike. Prošlo je 11 godina otkako si ušla u moj život i počela me činiti boljim čovjekom. Volim te", napisao je uz zajedničku fotku.

Peroš je Brazilku Paulu upoznao u Barceloni, u koju se preselio 2010. godine. Prije nje bio je u vezi s našom kiparicom i dizajnericom Ivanom Popović, koja je u 49. godini izgubila bitku s rakom dojke. S njom je dobio i kćer Avu, a Ivana je iz veze sa slovenskim majstorom rasvjete Markom Bizovičarom, koju je Luka prihvatio kao svoju, a obje ih je doveo sa sobom u Barcelonu kada im je krajem 2016. godine preminula majka.

Nije poznato kada se točno oženio svojom sadašnjom suprugom, no čini se da ljubav među njima cvjeta i nakon 11 zajedničkih godina.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS