Prošli su u top 24!

Mladi ljubavni par iz MasterChefa upoznao se na faksu, a sigurni su da njihovu ljubav neće poljuljati ni rivalstvo u showu!

Anamaria Šimićak i Petar Marić - 2 Nova TV 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Ljubavni par Anamaria Šimićak i Petar Marić zaslužili prolaz u top 24 u MasterChefu, evo tko su oni.

U MasterChef su se ove godine došla predstaviti dva ljubavna para, Anamaria Šimićak i Petar Marić te Ivana Božac i Moris Vareško.

Anamaria i Petar mladi su par, a u sinoćnjoj epizodi oboje su zaslužili prolazak u top 24 kandidata MasterChefa.

Kad je došlo vrijeme za odluku, njih dvoje morali su se dogovoriti žele li biti u timu istog chefa ili u različitim timovima.

''Velika mi je čast dobiti pregače svih članova žirija, ali htjela bih doći u tim chefa Stjepana'', objasnila je Anamaria.

''Jednu sam osobu zakinuo za desert na audiciji i sad bih joj se htio odužiti, pa biram chefa Maria'', istaknuo je Petar.

U vilu tako ulaze kao ljubavnici i rivali, a ovo je njihova priča.

Upoznali su se na društvenim mrežama, preko zajedničkih prijatelja i kolega, jer oboje studiraju međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu, samo u drugim gradovima - Zagrebu i Splitu. Oboje su studenti druge godine, nakon što se prijavila Anamaria, na isto je nagovorila i dečka.

Nakon dugog vijećanja i razmatranja svih mogućnosti koje bi im se mogle dogoditi u slučaju ulaska u MasterChef, zaključili su da ih ništa ne može poljuljati kao par.

A kako će dalje proći i hoće li im se u vili pridružiti i drugi, stariji ljubavni par, saznajte u sljedećim epizodama.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Je li pretjerala? Nikad mršavija figura bivše glazbene zvijezde postala tema rasprave

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

Prepoznajete li veliku zvijezdu 90-ih? Obožavali smo ga gledati u kultnoj seriji koja je i danas hit!

Kakav je plan za potpuni povratak Kate Middleton? Protekli mjeseci bili su vrlo izazovni za kraljevsku obitelj

Povezana vijest Celebrity Ovu kandidatkinju MasterChefa mnogi već dobro znaju s Instagrama, njezina životna priča baš je zanimljiva!

Povezana vijest Celebrity Evo zašto ova kandidatkinja nije mogla suspregnuti suze pred chefom Stjepanom, ali onda je uslijedilo iznenađenje!

Ecija Ivušić na sudu je proglašena krivom, zbog objavljivanja zabranjenog sadržaja mora platiti kaznu

Svijet se čudi što je prelijepa misica vidjela u 11 godina mlađem mužu, ali oni su dokaz da se za pravu ljubav vrijedi boriti!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS