Netipičan slavni par

Dugo im je trebalo da svoju ljubav ozakone, a ovom tajanstvenom paru nakon 17 godina ostvarila se najveća želja!

Rafael Nadal i Mery Perello - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Rafaelu Nadalu supruga je najveća podrška, a nakon 17 godina ljubavi stigao im je najveći poklon.

Sportski svijet danas je rastužila informacija da se Rafael Nadal oprašta od tenisa.

"Povlačim se iz profesionalnog tenisa. Istina, ovo su bile teške godine, pogotovo posljednje dvije. Mislim da nisam mogao igrati bez ograničenja, što me dovelo do ove odluke. U mom životu sve ima početak i kraj'', započeo je svoju izjavu, a razlog umirovljenja pročitajte OVDJE.

Tijekom većeg dijela karijere Nadalu je najveća podrška bila supruga Mery Perello. Mery i Rafael bili su u vezi 14 godina prije nego što su se vjenčali 2019. godine.

Mery je inače poznata po tome što vrlo rijetko ili uopće ne istupa u javnosti. Oboje su tajanstveni i ne vole se hvaliti svojim lagodnim životom, a Mery čak i ne putuje na mečeve s Nadalom jer, kako je jednom izjavila, to ne bi bilo dobro za njega ni nju.

Završila je fakultet i radi kao direktorica Rafaelove humanitarne organizacije, a već na prvu može se vidjeti da nije tipična žena sportaša.

Nakon dugih 17 godina ljubavi stigla im je i najveća radost, sinčić koji je dobio ime po ocu, Rafael

''Iskreno, uvijek sam mislio da ćemo dobiti djecu kad završim karijeru. Vjerovao sam da ću igrati tenis do tridesete godine, ali ja sam još na terenu. Volim djecu i nadam se da ću ih imati kad se umirovim'', rekao je 38-godišnji Nadal jednom. No prinova je stigla i prije.

Njihove rijetke fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Povezana vijest Nekad i sad Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS