Ljubav cvjeta!

Svijet se čudi što je prelijepa misica vidjela u 11 godina mlađem mužu, ali oni su dokaz da se za pravu ljubav vrijedi boriti!

Priyanka Chopra, Nick Jonas Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Priyanka Chopra i Nick Jonas već su godinama tema medija zbog svoje razlike u godinama, ali oni uspješno odolijevaju zlim jezicima.

Indijska glumica, pjevačica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra već dugo slovi za jednu od najljepših žena svijeta,  a udala se i za jednog od najzgodnijih muškaraca koji je bio san mnogim mladim djevojkama koje su pratile njega i njegov bend The Jonas Brothers, Nicka Jonasa. 

Nick i Priyanka skupa su od 2018. godine, a iste godine su se i vjenčali. Također, svoje obožavatelje šokirali su objavom na Instagramu da su postali roditelji djevojčice Malti Marie. S bebom su imali velike komplikacije, a više pročitajte OVDJE.

Chopra i Jonas su na počecima svoje veze zbog velike razlike u godinama bili predmet sprdnje. Naime, Priyanka je od Nicka starija 11 godina, a u to su se vrijeme često susretali s kritikama da izgledaju kao majka i sin, no na njih se nisu uopće obazirali.

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany.

Posebnu pozornost javnosti i medija privuklo je njihovo vjenčanje. Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovo je fotka koju je Karleuša objavila na Instagramu, no osvanula je i verzija bez trunke filtara!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Bajaga nakon bolnog razvoda pronašao utjehu u tajanstvenoj crnki, osvanuo je njihov video, a detalje o njoj još ne otkriva!

Ovo je fotka koju je Karleuša objavila na Instagramu, no osvanula je i verzija bez trunke filtara!

Povezana vijest Zanimljivosti Mnogi im nisu željeli dobro, a oni su dokazali da mogu: Ove godine dobili su dijete, a pjevač je supruzi čestitao i 40. rođendan

Povezana vijest Celebrity Svi su im predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama, a sad su prvi put pozirali s kćerkicom koju su dobili nakon puno muke

Ubojiti dekolte Eve Longorie sve je o čemu se priča s revije u Parizu, ovoj ženi godine ništa ne mogu

Aleksandra Dojčinović spektakularnom revijom u Parizu postala prva Hrvatica kojoj je to uspjelo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS