Danas živi drugačije

Bivši joj je priuštio najgoru noćnu moru, a javnost se i danas zgraža nad time što joj je sve učinio, ali ona je vratila vjeru u ljubav

Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Petra Ecclestone i Sam Palmer ovih su dana proslavili godišnjicu zaruka, a odlučili su je obilježiti na njima poseban način.

Kćer najbogatije Hrvatice Slavice Ecclesotne i vodećeg čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestona, 32-godišnja Petra i njezin 38-godišnji zaručnik Sam Palmer obilježili su godišnjicu zaruka i to identičnim tetovažama kojima su ukrasili svoja tijela.

Petra se tim potezom pohvalila na profilu na Instagramu gdje objavila fotografije novih tetovaža. Par je odlučio na dlanove ispisati riječi "moj", odnosno "tvoj" i na taj način iskazati jedno drugome vjernost i ljubav.

Par si često izjavljuje ljubav putem društvenih mreža, a Sam je nedavno proslavio 38. rođendan i poručio joj kako mu je to bio najljepši dan jer ga je proveo s njom. Njihovu sreću ove je godine upotpunilo rođenje kćeri čije ime zasad nisu otkrili javnosti, Petra s bivšim suprugom Jamesom Stantom ima i 6-godišnju kćer Laviniju i 4-godišnje blizance Andrewa i Jamesa Juniora.

Inače, Petra je u nekoliko navrata svoj brak s Jamesom opisala kao brak iz pakla u kojem je doživjela veliku dramu, psihičko i fizičko zlostavljanje. Varao ju je dugi niz godina, a sud joj je nakon razvoda dodijelio skrbništvo nad djecom.

"Moj mu je otac posudio 10 milijuna funti za propali posao, a skupi Lamborghini s kojim se hvalio je lažnjak s Fordovim ključem. Uvijek se prikazivao kao netko tko je sam izgradio svoje poslovno carstvo, no istina je kako je većinu dana provodio u krevetu nadrogiran raznim lijekovima", izjavila je jednom prilikom.

Također, istaknula je kako joj je bivši suprug često prijetio smrću, a kako to radi i sada te se čak drznuo poručiti joj kako želi da njezino nerođene dijete "umre od AIDS-a".

"Krivim sebe što sam mu pomogla da postane čudovište kakvo je danas", zaključila je Petra koja danas živi svoj život iz snova i ne krije koliko je sretna u novoj ljubavi.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Preporuke Nicole Kidman skinula se do kraja i snimila vruće scene s 20 godina mlađim kolegom, zbog golih scena ranije se našla u problemima

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS