ipak nisu uspjeli

Ovako je započela ljubavna priča Mate Rimca i bivše supruge Katarine, pogledajte kako su izgledali davne 2005. godine!

Mate Rimac, Katarina Rimac Josip Regovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Mate Rimac i Katarina Lovrić rastali su se nakon tri godine braka, a u nastavku pogledajte kako je izgledala njihova ljubavna priča.

Sve je iznenadila vijest da se Mate Rimac rastao od supruge Katarine Lovrić, a njihova priča počinje još prije 18 godina kada su se upoznali u Livnu.

Nakon što su se zaručili 2020. godine, Mate je objavio njihovu zajedničku fotografiju u vrijeme kada su se tek upoznali.

"Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih", napisao je Mate uz svoju i Katarininu fotografiju iz 2005. godine i onu iz 2020. godine s proslave zaruka.

Vijest o zarukama na svom profilu na Instagramu tada je objavila i Katarina uz njihovu zajedničku fotografiju i fotografiju predivnog zaručničkog prstena koji krasi veliki kamen, pomalo neuobičajene, zelene boje.

U braku su bili tri godine. U srpnju 2021. godine imali su i crkveno vjenčanje u Livnu, nakon čega je uslijedilo svadbeno slavlje na koje su stigli u Neveri, a prije toga su sudbonosno "da" izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

Ranije je otkriveno da su Matu i Katarinu i njihove uzvanike zabavljali Zabranjeno pušenje i Bajaga jer je tako mladenka htjela. Depo.ba bio je objavio je snimku na kojoj se vidi kako su Lovrić i Rimac zapjevali pjesmu "Jugo 45" sa Sejom Saxonom. Pjevač im je u jednom trenutku čestitao i poželio mnogo automobila koji će dobiti naziv po vjetrovima.

"Ma je*eš aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole", rekao je na to Mate, koji je uzeo mikrofon Seji. Nakon toga su se čule ovacije.

Mate i Katarina imali su malu ceremoniju, pozvali su tek 30-ak ljudi.

Nekad ih se moglo vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom, a voljeli su izlete u prirodu. Skupa su išli na službena putovanja i brinuli o svom ljubimcu Nalu japanske pasmine akita, a Katarina je uvijek bila ponosna na Matine uspjehe i bila mu je velika potpora u svemu.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Mate Rimca: Na slavlje su stigli u Neveri, a mladenka je odradila stari običaj!

Povezana vijest Celebrity Mate Rimac razveo se nakon tri godine od supruge Katarine, vijest o krahu braka sve je iznenadila

Povezana vijest Celebrity Mate Rimac danas je 36-godišnjak s gustom bradom, ali 2011. godine izgledao je veoma drugačije!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Mate Rimca: Na slavlje su stigli u Neveri, a mladenka je odradila stari običaj!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Najljepša sportska novinarka podijelila je prekrasne prizore s vjenčanja, sve je izgledalo kao u bajci!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS