''Kladio bih se...''

Zbog ove Messijeve fotke užarile su se društvene mreže, fanovi su zbunjeni: "Tražim razgovor s brijačem!''

Lionel Messi - 3 Afp 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Tijekom posljednje utakmice Intera iz Miamija Lionel Messi pokazao je novi izgled, no njegovi obožavatelji nisu bili najsretniji.

Lionel Messi već se godinu dana nalazi u Sjedinjenim Državama, gdje igra u Interu iz Miamija. Ovih dana njegov je klub igrao utakmicu protiv Philadelphia Uniona, no pobjeda od 3:1 pala je u sasvim drugi plan.

Naime, društvenim mrežama proširila se fotografija 37-godišnjeg nogometaša uoči utakmice bez njegova dugogodišnjeg zaštitnog znaka - brade, a njegovi obožavatelji ubrzo su počeli s pisanjem komentara.

"Kladio bih se da je imao čeljust", "Više nije u formi kao nekad. Što si više utreniran, to ti se više vidi čeljust", "Tražim razgovor s brijačem, on je najgori", "Žrtvovao je bradu za Svjetsko prvenstvo", samo je dio zbunjenih obožavatelja na X-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Neki od fanova išli su dovoljno daleko da su ga usporedili s - autom!

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Kako je višestruki osvajač Zlatne lopte izgledao s bradom i koja je razlika sada kad je nema, pogledajte u našoj fotogaleriji.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Nekad i sad Demi ovako izgleda sa 61 godinom? Kad vidite njezine fotografije iz prošlosti, bit će vam jasno zašto se čudimo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u najneobičnijim čizmama zapjevala "Moju štiklu", zbog cijene ovog komada moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Povezana vijest Celebrity Vedrana Rudan iskreno progovorila o borbi s rakom pa priznala što ju najviše muči: "Nisam sigurna da ću dočekati rođendan..."

Povezana vijest inMagazin Pitali smo poznate Hrvate što je za njih žvot iz bajke: ''Da legnem mirna i sretna uz svoju dječicu...''

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda čarobna noć obitelji Rakitić, podijelili su djelić atmosfere zajedničkog izlaska s kumovima!

Povezana vijest Preporuke Uskoro se prikazuje premijera novog filma Rajka Grlića, među prvima saznajte o čemu je riječ u projektu kojem predviđaju pune kinodvorane

Povezana vijest Celebrity Princu Harryju na račun će sjesti pozamašna rođendanska svota, na ovo je čekao 30 godina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS