''top-model''

Lile se uvukla u haljinu od stvarno malo materijala, ali to nikome ne smeta: ''Vlasnica mojih snova''

Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lidija Bačić ponovo je bacila pratitelje u trans svojom novom fotografijom u zlatnoj haljini koja je imala proreze baš na pravim mjestima.

Naša zgodna pjevačica Lidija Bačić često pratiteljima zagolica maštu provokativnim fotografijama, a tako je bilo i ovoga puta zbog nove fotografije koju je objavila na Instagramu.

Lidija je pozirala u zlatnoj mini haljini koja je otkrivala njezin trbuh i istaknula bujno poprsje, dok je na nogama nosila visoke potpetice. 

U komentarima je dobila brojne pohvale na račun izgleda.

"Jednostavno prelijepa. Tvoja ljepota priča sama za sebe", "Sve si zgodnija i zgodnija", "Seksi", "Top-model", "Ti si vlasnica mojih snova", pisali su joj pratitelji.

Iako Lile ima uspješnu glazbenu karijeru i dobitnica je brojnih priznanja i nagrada, glavna tema medija najčešće je njezin izgled, no kaže da joj to ne smeta.

''Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: 'Znaš što je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš.' Tako je kako je!'', ispričala nam je u nedavnom intervjuu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica napravila je iznimku i stala pred kamere nakon što je nestala s malih ekrana

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Nekad i sad Žene je kupio kao seksi štreber, a u novoj seriji koja je pravi hit opet osvaja obožavateljice!

Maja Šuput pokazala Bloomovo carstvo: "Naš svakodnevni kućni kaos"

Nakon što je objavljena vijest o novoj djevojci Mate Rimca, njegova bivša supruga donijela važnu odluku

Kći Brucea Willisa uz nove fotografije s glumcem opisala razdoblje kroz koje prolaze: ''Teško mi je ovo, ali zahvalna sam...''

Povezana vijest Nekad i sad Prepoznajete li ovu zvijezdu iz 90-ih? Glumio je u kultnoj seriji koja se i danas reprizira!

Povezana vijest Celebrity I dalje izlaze gnusni detalji o slučaju posrnulog repera, sedativima drogirali i najranjiviju skupinu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS