"Sve ljepša i ljepša"

Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

Lidija Bačić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lidija Bačić fotografirala se dok je odmarala uz kavu čekajući na nastup pa je pokazala što je odjenula.

Pjevačica Lidija Bačić u crnom kratkom kombinezonu s prozirnim dijelovima istaknula je bujne grudi. 

Kosu je ispunila valovima, a šminkom je naglasila oči i usta. 

Ispred nje na stolu se nalazila kava pa je očito kako je odmarala uz nju prije samog izlaska na binu. 

"Joooj, Lile", "Blistaš", "Sve ti je Bog dao, ljepotice", "Predivna", "Tko li ovo servisira majko mila", "Sve ljepša i ljepša", glasili su samo neki od brojnih komentara. 

Nedavno je nastupala u Beogradu gdje je poglede mamila u minijaturnoj crnoj haljinici s detaljima šljokica pa se čini kako je  pjevačica u zadnje vrijeme baš sklona crnim odjevnim kombinacijama.

Podsjetimo, Lidija je jedna od naših najpoznatijih pjevačica, a osim glasom može se pohvaliti i stasom što je njezin zaštitni znak. Na Instagramu je prati skoro 500 tisuća ljudi koje redovno časti svojim golišavim fotografijama.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Žene s golubovima sjetimo se svake godine tijekom blagdana, a njezina stvarna sudbina nije puno drukčija od one iz filma

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zbog nove razgolićene fotke Davida Beckhama iz poznate tvrtke izdali su posebno upozorenje: ''Ne dolaze svi s njime''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS