SAMO ONA TO MOŽE!

Lepa Brena prekinula nastup i rasplakala publiku prekrasnom gestom, evo što je napravila!

Lepa Brena - 1 PR 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lepa Brena bila je gost na koncertu grčkom glazbeniku u Beogradu, a tamo je odala počast frontmenu Riblje Čorbe koji je preminuo u srijedu.

Jedan od najpopularnijih grčkih pjevača Nikos Vertis održao je koncert na stadionu Tašmajdan u Beogradu. Publiku je zabavljao svojim brojnim hitovima poput ''As Tous Na Lene'', ''An eisai ena asteri'', ''De me skeftesai'', a onda mu se na pozornici pridružila i naša regionalna zvijezda - Lepa Brena, piše Informer.

Legendarna glazbenica na pozornicu je stigla s osmijehom na licu, ali je onda prekinula nastup i nekoliko minuta posvetila frontmenu Riblje Čorbe, Bori Đorđeviću koji je preminuo u srijedu.

''Moramo odati počast velikanu Bori Čorbi koji nas je napustio'', rekla je Brena pa zapjevala a cappella njegovu popularnu pjesmu ''Kada padne noć''.

Video s koncerta možete pogledati OVDJE.

Srpski mediji pišu i da su okupljeni s Brenom pjevali uglas, a brojni su i plakali.

Inače, prije koncerta fotografi su uhvatili i Aleksandru Prijović u rijetkom izlasku sa suprugom Filipom. Više o tome pročitajte OVDJE.

A osim zagrljaja koje je izmjenjivala sa suprugom, pozornost je privukla i isklesanom linijom.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Prijović pokazala isklesani trbuh u mini topiću, zgodni suprug nije ju puštao iz zagrljaja!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Viktorija Rađa mamila je poglede u uskoj haljini, a suprug Dino na posebnoj večeri sreo je i starog prijatelja, svima dobro poznatog

Povezana vijest Zanimljivosti Ovako je izgledalo vjenčanje Brene i Bobe koje i danas slovi kao jedno od najglamuroznijih na našim prostorima: "Došli su ljudi iz čitavog svijeta..."

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena pozirala je sa snahom na jahti, evo tko je ljepotica koja je osvojila njezina mlađeg sina

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda mlađa sestra Lepe Brene, davno je odselila s Balkana, a prošle godine doživjela je veliku tragediju!

Povezana vijest Celebrity Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene otkrila kakva je pjevačica bila prema njoj: ''Nikad mi nije dala da...''

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena ispričala anegdotu s našim Oliverom pa otkrila gdje ga je srela posljednji put: "Našalila sam se, a on je..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS