''imam specifičan ukus''

Brena otkrila što joj suprug poklanja i nakon 33 godine braka: ''On ne kupuje sitnice''

Lepa Brena i Boba Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović vjenčali su se 1991. godine, a i danas se njihovo svadbeno slavlje smatra kao jedno od najglamuroznijih na našim prostorima. Ona je sada otkrila i kakve poklone joj kupuje suprug.

Glazbena diva Lepa Brena desetljećima je punila dvorane i stadione diljem Jugoslavije. U razgovoru za Net.hr osvrnula se na početke karijere, godišnjicu braka, ali i na skorašnji dolazak u Zagreb.

"Zaista moram priznati da koncerti u Zagrebu imaju jednu posebnu emociju, jednu posebnu dimenziju koju je zaista teško opisati riječima. To traje već toliko godina", rekla je pjevačica.

U prosincu slavi i 33. godišnjicu braka, a otkrila je i kakav je u darivanju njen suprug Slobodan Boba Živojinović.

"Kada je riječ o poklonima, Boba nije čovjek koji kupuje sitnice, on vam kupuje velike stvari, kupi vam kuću, kupi vam brod ili bijesni automobil. Ove neke sitnije stvari kupujem sama jer imam specifičan ukus", rekla je Brena.

VIše o njihovom glamuroznom vjenčanju pročitajte OVDJE.

U dugom braku dobili su dva sina, Viktora i Stefana. Boba iz prvog braka sa Zoricom Desnicom ima i sina Filipa, koji je suprug Aleksandre Prijović.

Podsjetimo, Lepa Brena bila je u rujnu gost na koncertu grčkom glazbeniku u Beogradu, a tamo je odala počast pokojnom frontmenu Riblje Čorbe. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša glumica ne skida osmijeh uz novopečenog supruga, pokazala je i poveći trudnički trbuh!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Glumica i sin legendarnog glazbenika vjenčali su se u našem susjedstvu, ona objavila fotke s raskošnog vjenčanja!

Severina poslala podršku stradalima od poplava u BiH, evo što je pjevačica poručila!

Tužne fotke legendarnog Horatija osvanule na društvenim mrežama, glumac je potpuno neprepoznatljiv: ''Što mu se dogodilo?''

Povezana vijest Celebrity Pobjednica našeg showa u elegantnom izdanju pokazala zanosnu trudničku liniju, našalila se i jednim detaljem: ''Džabe mi...''

Povezana vijest Celebrity Svijet ju je gledao kako odrasta, legendarni otac posvetio joj je brojne stihove, a sada je ona otkrila sretne vijesti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS